Conchita Wurst a bécsi Stephans-dóm szentélyében

Az osztrák katolikus egyház a Life Ball rendezvény keretein belül emlékezett meg 2017. december 1-jén az AIDS-világnapról a bécsi Stephansdomban, adta hírül a Vienna Online. Christoph Shönborn bíboros érsek után, aki az AIDS és a bűn kapcsolatáról sajnos semmit nem mondott, a nemi identitászavarával közismerten kérkedő Conchita Wurst léphetett be a szentélybe, és állhatott az igehirdetés helyére.

A bécsi katedrálisban tartott rendezvényen elhangzott W. A. Mozart Requiemje, amelyet beszédek és „könyörgések” követtek paraliturgikus keretben. A fő szónok Christoph Schönborn bécsi bíboros érsek volt, akit Conchita Wurst követett a szószéken. (A koncert botrányos képsorai itt találhatók.)

A bíboros úr beszélt Krisztus irgalmáról és szeretetéről, valamint az elfogadásról, sajnos azonban egyetlen szót sem szólt a szodómia és a promiszkuitás halálos bűnéről, az igazságról és az ítéletről, sem a bűnbánat és a megtérés szükségességéről. Sajnos nem hozta elő, hogy az AIDS terjedése olyan magatartással és életmóddal van szoros összefüggésben, amit az Úr szava és az Egyház tanítása világosan elítél.

Kár, hogy nem akadt egy katolikus sem, aki elmondta volna, hogy az Isten parancsainak a megtartásával a HIV fertőzések túlnyomó többsége meg sem történhetett volna Ausztriában.

A fekete palástjában, szakállal és hosszú hajával szinte antikrisztusi megjelenésű, kinézetre sem férfi, sem nő, szodomita botrányhős „könyörgésében” arról beszélt, hogy azt szeretné, hogy érjen véget a másféle identitású emberek „üldöztetése”, a „kiközösítés és diszkrimináció”.

A felvételeken jól látszik, hogy a szentélyt ízléstelen óriásplakátokkal lepték el, ami Conchita Wurst szentélybe engedése és megszólaltatása után csak fokozta a blaszfémiát. (Kép a poszterekről itt.)

Mint ismeretes, Thomas Neuwirth (Conchita Wurst) osztrák transzvesztita énekes, aki Ausztria képviseletében 2014-ben megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált a Rise Like a Phoenix (’Fölemelkedve, mint egy főnix’) című dalával, ami a Magyar Rádió 22-es stúdiójában, a Budapest Art Orchestra közreműködésével készült el.Az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transzvesztita) devianciák leghírhedtebb osztrák népszerűsítőjét az ENSZ főtitkára és az Európai Unió Parlamentje is fogadta, méltatta, példaként állította és ünnepelte. Az aberráció büszke „vállalásának” kétes népszerűsége ezúttal az osztrák egyház főtemplomának szentélyét is megnyitotta a számára a bíboros érsek jelenlétében.

Orvosi tény, hogy az MSM (homo- és biszexuális férfi) csoportban az egyes szexuális úton terjedő infekciók (pl. HIV, HBV, TP, Gonorrhea, Chlamydia stb.) prevalenciája és incidenciája (a népességen belüli előfordulása és az új megbetegedések aránya) szignifikánsan magasabb. (Lásd pl. az EU Sialon II project kutatási eredményeit.) Az európai AIDS járvány terjedéséért kiemelkedően a homo- és biszexuális nemi aktivitás a felelős, ami a Sialon mérések szerint ráadásul kiugróan magas promiszkuitással és felelőtlenséggel társul.

Arról, hogy a szodómia égbekiáltó és halálos bűn, továbbá az MSM csoport járványügyileg nézve is kirívóan ön- és közveszélyes, nem „polkorrekt” beszélni, sőt egyenesen tilos.

Helyette hamis egyenlőségről, toleranciáról, irgalomról, szeretetről és elfogadásról hallunk úton-útfélen. A bűnt és testi-lelki következményeit tagadó, a lelkiismeretet félrevezető és elaltató sátáni hazugság egyre terjed. Szomorú, hogy a megtévesztés ezúttal – sokak romlására – bemocskolta a bécsi dómot is.

Forrás: Tengernek Csillaga

Létrehozva 2017. december 13.