Pro-life Amerika

Az abortuszpártiak végletes tudományellenessége

A Daily Wire tudósítása szerint hétfőn Donald Trump amerikai elnök rendeletben tiltotta meg a külföldi abortuszok szövetségi pénzekből való finanszírozását – vagyis ismét érvénybe helyezte az ún. Mexico City szabályt, melyet Reagan elnök alkotott. Ez egy nagyszerű hír, melyet reméljük hamarosan az amerikai abortuszok adópénzből való finanszírozását is tiltó döntés követ majd.
 

Trump sajtófőnöke Sean Spicer bátran kijelentette, hogy “Trump egy életpárti elnök; minden amerikai érdekeit képviseli, beleértve a még meg nem születettek érdekeit”. Minden okunk megvan rá, hogy reménykedjünk más, a Mexico City szabály visszaállításához hasonló lépésekben.

Érdekesnek tűnhet, de Trump nem népszerűtlen ezzel a döntéssel, mert a felmérések szerint egyre több amerikai vallja magát életpártinak. Ahogy a Townhall.com egy cikke is kifejti egy Marist kutatásra hivatkozva, az amerikaiak 83 százaléka egyetért Trumpnak ezen lépésével, 52 százaléka korlátozná az abortusz lehetőségét ritka esetekre, és kevesebb mint 40 százaléka gondolja csak azt, hogy az abortusz erkölcsileg elfogadható. A liberális média által sugalltakkal ellentétben nincs a nemek között lényeges különbség az abortusz megítélésében.

Nos, mi változott? Miért lesz életpárti egyre több amerikai? A TUDOMÁNY miatt.

Az ultrahang lehetetlenné teszi annak tagadását, hogy az abortuszban egy emberi életet pusztítanak el. Az ultrahang láthatóvá teszi a magzati fejlődés realitását; a szívverés már a hatodik héten félremagyarázhatatlan jel.

Nem csoda hát, ha a terhes nők 78 százaléka, amikor meglátja ultrahangon a gyermekét, visszamondja az abortuszt. Ebből következik, hogy az abortuszpártiak szeretnének véget vetni az ultrahang vizsgálatoknak. Az amerikai Planned Parenthood (PP) abortuszóriás évek óta küzd a 3D ultrahang ellen, mely fantasztikus technológia révén megláthatjuk a gyermekünk arcát már a születés előtt is. Ahogy a PP-nek dolgozó Dr. L. Lacroix nemrégiben mondta,

“az abortusz anélkül is elég nehéz döntés egy nőnek, hogy kínzásként még a baba arcát is néznie kelljen egy ultrahang képen”.

Kínzás? Mi lenne, ha valóságnak neveznénk?

Ám az abortuszpárti baloldal szerint a valóságot ignorálni kell. A héten a The Atlantic című lap egy cikke például azt ecsetelte, hogy Hogyan terjesztette el az ultrahang azt a nézetet, hogy a magzat egy ember”. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy “a mikroszkóp elterjesztette az a nézetet, hogy léteznek sejtek”, vagy hogy “a Hubble Teleszkóp elterjesztette az a nézetet, hogy a Plútónak van még két holdja”. A magzat ember. Az ultrahang pedig csak egy technológia, amely segít felismerni ezt a tényt.

Az írás elolvasható itt.

Létrehozva 2017. január 29.