A Szombat esti láz adásairól

A Gloria tv katolikus médiaportálon jelent meg az alábbi vélemény, melyet minden megjegyzés nélkül közzéteszünk – mielőtt a videófilm feltöltője el nem távolítja, mint számára nem tetsző hozzászólást.

“Jelenleg ezek a műsorok méltán közkedveltek, tele vannak csinos emberekkel, tánc, zene és jó humor. Elsősorban ott van az ördög elásva, hogy itt mindenki ölelgeti és csókolgatja egymást.

Nem csak a barátok és a barátnők, hanem táncpartnerek, akik három hónapja ismerik egymást,  úgy csókolgatják meg ölelgetik egymást, mint friss házasok. Erkölcsileg piszok rossz kép, mert a katolikus felfogás bár nem ellenzi az ilyen jellegű közeledést, megadja a helyét egy bizonyos lelki ismerettségi szint után. A vízválasztó a házasság.

Másodsorban, a jó zsűri tagok között, aki pl nekem is szimpatikus, az az őszhajú emberke, vannak olyanok is akik kiélezik az egészet a szexualitásra. Undorító, ahogy mindenről a szexre sikerül asszociálni, nem jellennek meg a mozgás igazi értékei, hanem egy felszínes, jónak tűnő, de valójában katolikus felfogás szerint 0 táncot láthatunk.

Persze, lehet a helyén kezelni a dolgokat, nézheti aki szeretné, de mivel ez itt egy vallási oldal, ezért itt elsősorban ilyen értékeket várnak az emberek. Ez a műsor aligha tükröz egyet sem. Amikor minden második szavuk azt mondja, de szép vagy, dejó, hogy megcsináltattad a melled, akkor hát köszönöm ott nyomom ki az egészet. A lélek nem számít ezek szerint csak, a pénz, a hírnév és a gazdagság.

Nagy igény van ilyen jellegű műsorokra, de amelyik nem tükröz tiszta erkölcsöket és követendő példát, azt kár nézni.”

Forrás

Létrehozva 2013. március 14.