Mirjana Dragicevic-Soldo, a medjugorjei látnok

 

Szűz Mária 1981. június 24. óta jelenik meg Medjugorjében, Bosznia-Hercegovinában !

Notre-Dame-du-Lausban, Gap mellett, a francia Alpokban, 54 éven keresztül jelent meg Szűz Mária Benoîte Rencurelnek 350 évvel ezelőtt. A medjugorjei jelenések ezek után a második helyen állnak hosszúságukat tekintve.

Le Laus, Lourdes, Fatima… aztán napjainkban pedig Medjugorje. Isten elküldi Krisztus Anyját azért, hogy az örök élet, az üdvösség felé vezető utat megmutassa, hogy kiengesztelődjünk egymással, hogy a szív békéjét keressük, és Jézust kövessük, aki békét ad…

Medjugorjében kiválasztott hat tanút, akiknek tíz titkot kell átadnia a világ eljönvendő sorsát illetően. Mindenegyes « látnok » különleges küldetést kapott : Vicka és Jakov a betegekért imádkozik, Ivan a fiatalokért, a papokért és a szerzetesekért, Marija a Tisztítótűzben szenvedő lelkekért, és Ivanka pedig a családokért. Mirjana pedig azt a feladatot kapta, hogy az általunk hitetlennek nevezett emberekért imádkozzon, akiket Szűz Mária így nevez : »azok, akik nem találkoztak Isten Szeretetével ». Ő arra is megbízást kapott, hogy majd egy napon, pap közreműködésével felfedje a világ előtt a tíz titkot.

Mirjana élete egy különleges kaland … Megtalálható benne a kommunista rezsim elnyomásának terrorja ; az ezernyi, a világ minden részéből, Szűz Mária hívására érkező zarándok buzgalma ; a tanúságtételek imáiban tapasztalható teljes önátadása, a zarándokokkal való találkozásai; a Mennyországba való bepillantás minden hónap 2.-án, amikor hatalmas tömeg gyűlik össze, hogy együtt imádkozzanak a küldetéséért, vagyis azokért, akik nem ismerték meg Isten Szeretetét. De láthatjuk egy feleség, anya, lány, nővér, barátnő egyszerű hétköznapjait is… ahogy azt is, mit jelent a Mennyország titkainak őrzésének elképzelhetetlen felelőssége !

Rengeteg könyv, film, dokumentumfilm jelent már meg Medjugorjéről… Ez az első alkalom, hogy az egyik látnok szükségét érezte annak, hogy megossza tapasztalatait úgy, hogy saját személyét egyetlen pillanatra sem helyezte előtérbe. Mirjana reméli, hogy tanúságtétele megérinti azok szívét, akik a mennyei Atyát, Isten Szeretetét keresik, mégha időnként ennek nincsnenek is tudatában. Így próbál meg még inkább eleget tenni a Szűz Mária által rábízott küldetésének.

Amiciózus tervvel, és tekintélyes feladattal álltunk szemben. Mirjana barátnőjének, Sabrina Covic Radijicicnek, segítségét kérte hát. A hosszú barátság biztosította ennek az együttműködésnek a természetes jellegét. Arra gondoltak, hogy a minél szélesebb közönség megszólítása érdekében a leghelyesebb formája e kötetnek a párbeszéd lehetne : egy kötetlen beszélgetés két barátnő között.

Ez az a könyv, amit most a kezében tart. Olvassa szívvel ! Lelkesítsen mindenkit Mirjana Dragicevic Soldo, medjugorjei látnok, egyedülálló tanúságtétele !

DVD MELLÉKLETTEL

(forrás: Gloria.tv)

Létrehozva 2016. szeptember 11.