Internetes imaközösség

Kata testvérünk nagyszerű blogjainak egyikét ajánlom figyelmetekbe – az internet lehetőségeinek kihasználásának szép példájáról.

Ez egy interneten keresztül szerveződő katolikus imaközösség, amelyben minden keresztényt szeretettel látunk. Úgy lehet részt venni benne, hogy:

1. Az ember elküldi a kéréseit, mégpedig olyan konkrét és személyes kéréseket, amelyekről később egyértelműen megállapítható, hogy meghallgatást nyertek-e vagy sem.

2. A következő héten minden nap elmond valamilyen imát – olyat, amit szeret és annyit, amennyi nem terhes a számára – az összes résztvevő szándékaiért.

Minthogy nem tudni, egy-egy kérés meddig érvényes, ezért minden kérést csak egy hétig tartunk a listán. Akinek több héten át is ugyanaz a kérése van, kérem, hogy minden héten újra küldje el azt.

3. A meghallgatott kéréseiről visszajelzést küld.

Azt tapasztaljuk, hogy Isten mindig válaszol. Gyakran megadja, amit kérünk és ha ez nem lenne jó nekünk, akkor is megerősít és megvigasztal. Ezért minden résztvevőt arra kérünk, hogy ne csak a kéréseiteket, hanem ezeket a válaszokat is osszátok meg velünk.

Kéréseiteket és visszajelzéseiteket a „Megjegyzések”-re kattintva küldjétek el minden héten szombat délig. Ezekből én szombat estére összeállítom a következő heti kérések listáját, amelyet a főszövegben találtok meg.

Az üzenetküldéshez részletes útmutatót olvashattok itt.

Kata

Létrehozva 2011. december 27.