Mentsd meg lelküket a tisztítótűz kínjától!

Uram, Jézus! Drágalátos Szent Véred által kérlek, amit halálfélelmedben ontottál az Olajfák hegyén: mentsd meg a Benned hívők lelkét a fájdalmas tisztítótűz minden kínjától, különösen azokat, akikre senki sem gondol, és vidd őket dicsőséged helyére, hogy mindörökké Téged dicsérjenek és dicsőítsenek!

Miatyánk… Üdvözlégy…

Uram, Jézus! Drágalátos Szent Véred által kérlek, amit kegyetlen megostorozásod alatt ontottál: mentsd meg a hívők lelkét, különösen azokét,
akik a legközelebb állnak szabadulásukhoz, és vidd őket a Te szent színed látására, hogy mindörökké Téged dicsérjenek és dicsőítsenek!

Miatyánk… Üdvözlégy…

Uram, Jézus! Drágalátos szent Véred által kérlek, amit fájdalmas töviskoronád miatt ontottál: mentsd meg a keresztények lelkét a tisztítótűzből, különösen azokat, akiknek még sok éven át kellene szenvedniük, és vidd őket a választottak közösségébe, hogy mindörökké Téged dicsérjenek s dicsőítsenek!

Miatyánk… Üdvözlégy…

Uram, Jézus! Drágalátos Szent Véred által kérlek, amit kínos keresztre feszítésed alatt ontottál: mentsd meg a megholtak lelkét, mindenekelőtt apám, anyám, testvéreim, rokonaim és jótevőim lelkét, és vidd őket az örök boldogságba, hogy mindörökké Téged dicsérjenek és dicsőítsenek!

Miatyánk… Üdvözlégy…

Uram, Jézus! Drágalátos Szent Véred által kérlek, ami oldalsebedből csordult ki: mentsd meg a lelkeket a tisztítóhelyről, különösen azokat, akik életükben hűségesen szolgálták Szent Édesanyádat, és vidd őket örök dicsőségedbe, hogy mindörökké Téged dicsérjenek és dicsőítsenek!

Miatyánk… Üdvözlégy…

Forrás: Tengernek Csillaga, 1998/6. szám

Létrehozva 2023. július 2.