Tiszta szívek imája

Uram Jézus, hálás vagyok azért a szeretetért, amivel a rosszat jóvá teszed, a sebeket begyógyítod.

Tisztítsd meg szívemet attól a rossztól, ami megakadályozza, hogy a tiszta szeretetet megismerjem. Uram, fölajánlom emlékezetemet, lelkemet, testemet, nemiségemet. Ígérem, hogy nem létesítek szexuális kapcsolatot, amíg nem részesülök a házasság szentségében.

Mától kezdve nem veszek, olvasok vagy nézek pornó anyagokat. Minden nap imádkozom, olvasom a Szentírást, rendszeresen gyónok, áldozom, és a Szeretet Tíz Parancsolata szerint élek. Uram Jézus, légy mesterem. Taníts meg uralkodni szexuális vágyaimon és érzelmeimen. Segíts elkerülnöm mindent, ami gyengíti az akaratot: a cigarettát, az alkoholt és a drogokat.

Taníts meg arra, hogy miként lehet a szeretet életem legfontosabb része. Szűzanya, vezess a hit útján, a szeretet forrásához, Jézushoz, hogy csak benne bízzam és csak benne higgyek.

Ámen!

 


 

Kedves Olvasó!

A Tiszta Szívek Mozgalom (TSZM) a szeretet forradalma. Jézus alapította abban a pillanatban, amikor megszületett Betlehemben. Valóságos Isten valóságos emberré lett, egyesült velünk, gyógyít, megtisztítja szívünket, képessé tesz szeretni és megismerteti az igazi szeretet örömét.

A Tiszta Szívek Mozgalom a világ legnagyobb szívklinikája. Itt gyógyítja Jézus a bűnnel sebzett szíveket. Szeretetével alakítja az embert, és csodálatos, maga körül szeretetet sugárzó teremtménynyé varázsolja. Ha valaki rábízza szívét Jézusra, és megnyitja lelkét az imából, a bűnbánat szentségéből és az Oltáriszentségből áradó kegyelmek előtt, hamarosan megtapasztalja, ahogy szívében megszületik az Egyetlen, Igazi, Tiszta Szeretet. Akinek a szívében tiszta szeretet lakozik, arról mennyei szépség sugárzik. Akik egyesülnek Jézussal, és kegyelmi állapotban maradnak, a tiszta szeretet mennyei szépségében részesülnek. Ezért akarunk mindig, azután hogy csatlakoztunk a TSZM-hez, kegyelmi állapotban maradni, vagy ha kísértésbe esünk és súlyos bűnt követünk el, késedelem nélkül a bűnbánat szentségéhez járulni.

A Tiszta Szívek Klinikája mindig nyitva áll, vészhelyzet esetén is. Éjjel nappal hívhatjuk Jézust. Nincsenek reménytelen esetek, hiszen Jézus még a legsúlyosabb sebeket is meggyógyítja, a legkomolyabb betegségből is kigyógyít, a legkétségbeesettebb helyzetből is kiszabadít. Csak bízni kell benne „Minél nagyobb a nyomorúsága, annál nagyobb a lélek jogosultsága az irgalmamra. Buzdíts minden lelket arra, hogy bízzanak felfoghatatlan irgalmamban, mert mindenkit meg akarok menteni” – mondta egykor Szent Fausztina nővérnek. (Napló, 1182).

M. Piotrowski atya, a Tiszta Szívek Mozgalom honlapjának szerkesztője

Létrehozva 2017. július 24.