Okkult reklámmal erősít az Avon

Egy vásárló levele az Avon ügyfélszolgálatának (2019. október)

“Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Egy perce sincs,,hogy szemem elé került a sátánizmust nyíltan  propagáló AVON kampány fotója. (A képen egy termékfotó, mellette Baphomet szobra. A szerk.)

Magyarországon még nem  annyira (?),de Amerikában már igen…..nyíltan történik az Illuminátus-sátánista propaganda egyre hangosabb térhódítása….(RÉGÓTA )

Arról olvastam többek között angolnyelvű internetes felületen, hogy az abortált magzatok testrészei, szervei elképzelhetetlenül nagy haszonnal találnak gazdára a kozmetikai cégek laboratóriumaiban – az Avon laboratóriumában is – és ezek a magzati részek belekerülnek a termékekbe is.

Ezermilliárdos profit érdekeltségű területek ezek….globális szinten…nem csak az AVON,de sok más kozmetikai cég esetében is..

A parfümök mellé írt reklám szövegek, fotók  kiskorúak előtt nem vállalhatóak. A szabadkőműves, okkult fenségek jelzéseinek használata  mindennaposak az AVON esetében is. Az amerikai Sátánista kampányfotó nálam teljes egészében vállalhatatlan.

Nagyon régi ügyfele vagyok az Avonnak. Igaz én csak a családomnak,rokonaimnak vásárolok,tehát nem vagyok kiemelt tanácsadónő, de nagyon sok termékkel személyesen is nagyon nagyon megvagyok elégedve. A családomban számos termék hűséges használói vagyunk kicsinyektől a nagyokig. De a lelkiismeretem nem engedi meg ezt a globálisan, mesterségesen terjesztett, erőszakos, nyíltan okkult lezüllesztő őrületet.

Ha ez  a mostani megbotránkoztatás nem csak egy egyszeri eset lesz, hanem rendszeressé válik, akkor a jövőben bojkottálni fogom az AVON termékeit.

Bízom benne,hogy világszerte  sok tanácsadónő lesz, akik osztják a lelkiismereti álláspontomat.

Az AVON-nak a gyermekeket, fiatalokat, középkorúakat, agg korúakat védelmező, az emberi méltóságot magasra tartva, erkölcsi norma  példamutatásban kellene élen járnia, nem az okkult sátánista  lezüllesztésben.

Annyira felháborított a sátánista kampány fotó, hogy úgy éreztem, most erőtelejesen hangot kell adnom a véleményemnek itthon Magyarországon is.

Tisztelettel üdvözlöm Önöket!

 Ny. A.”


 Az Avon reklámmal kapcsolatban további információ itt is olvasható.

Létrehozva 2019. október 22.