Transzcendentális meditáció és sátánizmus

A transzcendentális meditáció (TM) egyik mantrája a sátánizmushoz kapcsolódik. Ezt megerősíti Fr. Paolo Siano FI (szeplőtelen ferencesek rendje) kutatása a szabadkőművesekről. Ellentét a megvilágosodás keresése megközelítésében a TM és Keresztelő Szent Jánosnak a misztikus teológiát bemutató könyve között.

A TM katolikus tanítója voltam. Tanárképző főiskolát végeztem Thaiföldön és gyakoroltam a TM Sidhi Haladó programot.

A TM  olyan szintekre visz, amelyek nem katolikusak. Megnyitja az embert a különböző entitások előtt. Az egyik mantrához a sátánizmus kapcsolódik. Ezt megerősíti Fr. Paolo Siano FI (szeplőtelen ferencesek rendje), aki a szabadkőművességről végzett kutatást.

Avilai Szent Teréz azt mondta, hogy a kontempláció során ne veszítsük el Jézus képét, ragaszkodjunk hozzá, amikor csak lehetséges. A TM-mel a tudatosság szabadon marad és megnyílik a sátán számára különösen akkor, amikor nincs mantra és nincs gondolat; amikor az ember átlépi az értelem szintjét.

Ismertem TMT tanárokat, akik többször házasodtak és az érzelmi életük rendellenes volt. Bűn-függők lettek, a TM Purusha program tanárai voltak és homoszexuális barátként éltek együtt.

Sokan megtanulják a relaxációs technikát. Néhány hét múlva azonban jönnek a fizikai és szellemi mellékhatások, melyeket a TM mozgalom eltávolít, „stressz levezetésként”.

A TM tanáraként, mint aki nyilvánosan is demonstrálta a jóga repülést, nem javaslom Maharishi Maheshi jógi transzcendentális meditációját.

A TM-mel legfeljebb az alsóbb szintű tudatosság szintjeit láthatjuk, Avilai Szent Teréz klasszikusa, A belső várkastély hét lakása magyarázata alapján. Ahhoz, hogy megtapasztaljuk, amit Maharishi „Egységtudatnak” nevez – szükségünk van Jézusra.

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2019. október 15.