A szabadkőműves átkok kiszolgáltatják a gyerekeket és leszármazottakat a démonoknak (3)

(LifeSiteNews) – Ez a harmadik része annak az interjúnak, amelyet a LifeSiteNews készített Kyle Clementtel, a jól ismert ördögűző, Fr. Chad Ripperger asszisztensével, mindketten nagy tapasztalattal rendelkeznek az ördögűzés és a szabadító szolgálat terén. Ebben a cikkben Clement elmagyarázza, hogy a szabadkőművesség tagjainak leszármazottai milyen módon vannak kitéve a démonoknak a szabadkőműves fogadalmak révén, melyek átkokat tartalmaznak az utódokra.

Az interjú első része itt, a második rész pedig itt olvasható.

INFOGRAFIKA: Szabadkőművesség – az Antikrisztus misztikus teste (LifeSiteNews tematikus összefoglaló angol nyelven)

LSN: Melyek a szabadkőműves átkok, és hogyan hathatnak egy nemzedéki vonalra? Hány nemzedékre szokás átkot vetni? Hogyan nyilvánulnak meg általában az ilyen átkok?

Kyle Clement: Isten tízparancsolatával kezdjük. „Én vagyok az Úr, a te Istened, én hoztalak ki Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Senki mást ne tekints Istennek, csak engem. Ne csinálj magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt. Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket, mert én, az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Azoknak a vétkét, akik gyűlölnek engem, megtorlom fiaikon, unokáikon és dédunokáikon. De ezredízig irgalmasságot gyakorlok azokkal, akik szeretnek és megtartják parancsaimat.” (Kiv 20,2-6)

Itt van tehát a formula, hogy az átok az esküt tevő embertől a harmadik és negyedik nemzedékig jelen van. Amit okoz, hogy különböző eskütételekben és különböző varázsigékben, különböző formákban, akár paródiában, akár teljes tudatossággal, a harmadik és negyedik generációig ígérik a démonnak a hozzáférést a leszármazottakhoz.

Ez azt jelenti, hogy ha egy aktív szabadkőműves harmadik vagy negyedik generációjában belül vagy, akkor megtapasztalhatod a szabadkőműves átok hatásait.

Most pedig néhány dolog. Az első az, hogy a démon, aki ott van ebben a nemzedéki sorban, őt behívott démonnak nevezünk. Ő nem egy megszálló démon. Őt behívták. Az ősök esküje miatt van ott. Akkor válik aktívvá, amikor a leszármazott megerősíti az átkot.

Tehát az egyik fogadalomnak köze van a gyermekáldozathoz, vagyis a leszármazott gyermekeinek a démon hatókörébe adásához, az ígérethez, hogy az övéi lehetnek.

Ez a démon tehát lappang a nemzedéki sorban, a vérvonalban, és amíg a család (vagy) az egyének nem törekszenek a szentségre, nem adják át magukat Istennek, akár házasságban, akár szent kötelékben, addig a démon csendben van.

Az általános elv az, hogy ha a pokolba tartasz, akkor a démon nem fog ellenkezni neked. Csak akkor, ha a szentség felé fordulsz.

Akkor különböző fizikai betegségekkel fog meglátogatni. Az egyik legfőbb betegség a termékenységgel kapcsolatos: a gyermekáldásra való képesség hiánya. Érdekes módon a démon a gyermekáldozatot, természetesen az abortuszt is megerősítésnek fogja venni, de azzal is érvelni fog, nem sikeresen, de érvelni fog, hogy a fogamzásgátlás miatt jelen lehet nálatok.

Ez egy nagyon jelentős kérdés, és a szabadujlás az egyik oka annak, hogy sok esetben megszakad, és ez az egyik oka annak, hogy a szabadkőműves átok jelen van az emberek számára modern módon, a fogamzásgátlás használata révén. De bármelyik megerősített átok olyan tevékenységből, bűnből származik, amely megerősítené az átkot.

Egy másik általános megfigyelés, amit meg kell tenni, hogy az átok akkor lesz a leghatékonyabb, amikor valaki a páholy tevékenységének kedvezményezettje.

Olyan házban lakik, amelyet páholyok bevételéből vásároltak? Van-e olyan öröksége, amit a páholy társulással szerzett jogtalan nyereségből szereztek?

Ez a probléma. Amikor az embert – a páholytagot – megszúrja a lelkiismeret, és ki akar szállni, információval rendelkeznek róla az erkölcsi romlottság, a halálos bűn, valamint az esetleges jogi problémák tekintetében, mert a szabadkőművesség erkölcsi és doktrinális vétkek miatt csapdába ejti az embert. Ez egy kulcsfontosságú pont.

Több esetünk van, több száz eset, valójában az évek során. Például egy fiatalember belép a szemináriumba. Ő egy szabadkőműves leszármazottja, akinek átka aktív. Amikor belép a szemináriumba, látszólag minden rendben van. A démon meglehetősen látens. Aztán ahogy közeledik az átmeneti diakónussá szenteléshez, a démon elkezd fizikai nyomást gyakorolni. Ennek oka az, hogy amint felszentelik a hagyományos diakonátusba, olyan pályára áll, amely a papságban tökéletesedik ki.

Tehát most már ki van jelölve, az a hús, az a test, az az ember, most már Istennek szánt áldozatnak van kijelölve, a Magasságos Isten papjának. Ő most az Egyházon keresztül, egy formális mechanizmus által adja át magát Istennek. Ugyanez történik a szerzetesnőkkel is, amikor leteszik első fogadalmukat. Ez tehát általában az a pillanat, amikor a démon manifesztálódik vagy jelenvalóvá teszi magát.

Ez nem diagnosztizálható, vagy rejtélyes betegségek által, melyeket gyakran tévesen Lyme-kórként, fekete penész reakcióként, különböző allergiaként stb. diagnosztizálnak.

Ha a fiatalember vagy a fiatal nő elhagyja a szemináriumot vagy a zárdát, és hirtelen jobban van, akkor ez egy másik jelző, mert most már megváltoztak. Erről több történet is szól, ami jól mutatja a lényeget. Ez általában így működik.

LSN: Vannak bizonyos fajta bűnök, amelyek a szabadkőműves átokkal/tevékenységgel kapcsolatosak? A szabadkőműves szertartásokban milyen bűnöket követnek el?

Clement: A szabadkőműves szertartásokban elkövetett bűnök a káromlás és a szentségtörés. Melyek azok a bizonyos fajta bűnök, amelyek a szabadkőműves átokkal kapcsolatosak? Azok megint csak a következők: gyermekáldozat, abortusz, fogamzásgátlás, hamis tanúságtétel. Ezek a legfontosabbak, amelyeket vizsgálnak.

LSN: Hogyan lehet lemondani a szabadkőműves átkokról és hogyan törik meg azokat?

Clement: Van egy formula mind azok számára, akik a szabadkőműves páholy tagjai, mind azok számára, akik a szabadkőműves páholy leszármazottjai. A részletek a altadisusa.com/cigars/montecristo oldalon találhatók. Ott vannak mindazok az ellene mondó imák, amelyek megtalálhatók Fr. Ripperger könyvében (Deliverance Prayers for Use by the Laity, Szabadító imák laikusok használatára), van egy kis útmutatás, amit valószínűleg a Monte Cristo honlapján kell megkeresni.

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2024. március 26.