A hamis ökumenizmus

A keresztény hit „kereszt jele” a legismertebb jel a világon, jelentése nem kétséges és nem titkos. Jézus Krisztusnak, az Isten Fiának az emberiség megváltásáért vállalt önkéntes haláláról szól.

A szabadkőműves mágiával megbízott magas fokozatú szabadkőműves, Winston Churchill 1940-ben félt, mint mondták, hogy Anglia áldozata lesz az okkultizmustól megszállt Hitlernek és kézmágiájának (lásd: a német köszöntés és a horogkereszt). Ezért tanácsadója a sátánista Alister Crowley azt mondta neki, hogy ezt a veszélyt a szétnyitott ujjak mágiájával, mint ellenhatalommal állítsa szembe.

Ez  a  jel  addig  csak  a  legmagasabb  beavatottak  számára  volt ismert,  az  emberiség  azt  hitte,  hogy  Churchill  szétnyitott  ujjai  a „Victory”, győzelem szót jelentik.

A ZdK katolikus napon nem a kereszt volt az uralkodó jel, hanem  a  mindenütt  jelenlevő  kézkör-logó,  és  a  látogatók,  akik  a szandálokat hordták, még a sarkukon is viselték. Ha ez nem lenne végtelenül szomorú, nevetni kellene rajta.

Elérkeztünk abba a korba, amit Dániel próféta az utolsó időkre jósolt, amikor azt hallotta: „Megmutatom neked, mi történik majd az átok idejének végén; mert vége lesz az időnek.” (Dán 8,19) „Az istentelenek csalárd hitszegést követnek el a szövetség ellen, a nép azonban, amely ismeri Istenét, kitart és cselekszik.” (Dán 11,32)

Tudjuk, ki az a nyáj, aki hű marad Istenhez, az Asszony, a Szent Szűz maradék utóda, aki betartja Isten (és az Egyház) parancsait, és tanúságot tesz Jézus mellett (Jel 12,17).

A könyvrészlet elolvasható itt.

Létrehozva 2019. április 14.