Lelki szösszenetek

Fájdalom

A fájdalom misztérium, lehetőség, áldás nemcsak a magunk számára, hanem elsősorban azoknak, akiket hordoznunk enged az Úr!

Akinek volt már olyan lelki fájdalma, hogy szinte „kiszakadt szíve”, tudja, ez az olvasztótégely, amiben a legjobban tud formálni minket az Úr! Furcsa és megmagyarázhatatlan paradoxon lenne ez, Jézus szenvedése által azonban értelmet nyer. Ha el tudtuk engedni a fájdalmat, csak utólag örülünk, mert megtisztultan, tisztán látunk és érezzük az Úr jelenlétét és szeretetét. A fájdalmakon egyszerűen át kell menni, az Úrral. És Ő kárpótol, ha igent mondasz rá, átölel Veled van és nem hagy egyedül, egy lélegzetvételnyi időre sem. Mégis emberileg irtózunk a fájdalomtól és nem látjuk benne a lehetőséget, lázadunk.

Testvérem, ne félj szenvedni és végtelen mélységben fogod megélni az Isteni Jelenlétet!

Sosem vagy egyedül, az Úr a testvéreidet küldte, hogy egyek legyenek Veled és osztozzanak a szenvedésedben! Amikor kell megszűnik, hidd el és új életet kapsz, így vagy úgy, Ő tudja, hogyan.

Az Úr áldása és Szeretete kísérjen és tegye áldássá a bátorságot, amivel fel mered vállalni a testi vagy lelki szenvedést!

Létrehozva 2012. október 3.