New York államban 31 nem közül választhatunk

Hihetetlennek tűnik Magyarországról, de a transzgender lobbi a világ számos országában alapvetően alakítja éppen át a családok és a gyerekek életét szabályozás és törvénykezés útján. Miután a homoszexualitás már nem megosztó téma, a progresszív baloldal új eszköz után nézett, hogy tovább destabilizálja a hagyományos családot (papa, mama, kisfiúk, kislányok), a társadalom alapszövetét, méghozzá azáltal, hogy a tévében és az iskolákban a gyerekeket a nemi identitás megválaszthatóságának lehetőségéről tanítják.

A progresszív narratíva szerint úgy tűnik, hogy eldöntheted, hogy fiú akarsz lenni, vagy lány – az ugyanis már nem elég kötelező tananyag, hogy eldöntheted, hogy a saját vagy az ellentétes nemhez vonzódsz. Mindegy, hogy a biológia mit mond, az vagy, aminek magadat képzeled, és jaj annak, aki nem asszisztál az elmebajhoz. Sőt bigott, intoleráns, fundamentalista mindenki, aki egyszerűen azt szeretné, hogy a suliban a gyereke továbbra is csak a normális tárgyakat tanulja, és hagyják békén a homoszexualitást és a transz-ideológiát normálisként kiadó propagandából. De a propaganda persze nem lehet fakultatív…

Persze, hogy nem helyes bántani vagy piszkálni senkit, aki más neműnek hiszi magát, mint ami biológiailag. Senkit nem helyes bántani, de pillanatnyilag vagy permanensen zavart elméjű embereket meg pláne nem. Ám a progresszív balnak nem is erről szól a játék, nem nyugit és békességet akarnak, nem a “mindenki hagyjon békén mindenkit” elv a zsinórmérték, hanem kötelező behódolás, kényszerítés és üldözés jellemzi az összes ‘felszabadító’ eszméjüket.

A felszabadítás jegyében elfogadott lesz, hogy magukat lányként azonosító szőrös férfiak fognak a kislányaink mellett vizelni és zuhanyozni ugyanabban a mosdóban – vajon nem vezet ez majd visszaélésekhez és erőszakhoz azon túl, hogy iszonyat kellemetlen lesz az emberek 99%-ának? Majd megszokjuk. Sok állam az adófizetők pénzéből fogja finanszírozni a magukat másneműnek képzelő gyerekek hormonkezeléseit és felnőttek műtéteit. A válaszható nemek száma ráadásul nem áll meg a férfi/nő természet adta párosnál (a progresszív bal nem szívleli a természetet), hanem pl. New York államban 31 nem közül választhatunk, és ha valaki nem tartja tiszteletben a választott nemünket, mondjuk azzal, hogy a biológiai nemünknek megfelelő megszólítást használja, perelhetünk. Éjen! Hiszen erre megy ki a játék: hogy megalkuvásra és együttműködésre kényszerítsék a 99%-ot.

Elvileg valaki lehet egyik nap ilyen nemű, a másik nap olyan nemű is; egy biológiai fiú (abszurd, hogy ezt a jelzőt oda kell tenni, a fiú biológiát jelent elsősorban és kort mellesleg…) lehet leszbikus lány. Na az milyen? Tulajdonképpen minden egészséges kamasz fiú leszbikus lánynak adja majd ki magát, ha van egy kis esze, csak hogy folyton a lányok zuhanyzóiban lóghasson. A lányok meg majd leszoknak a zuhanyzásról, és a pisilésről is… Éljen a fejlődés, és a mindenki érzéseire való odafigyelés!

Mindez pedig azért kell, mert a progresszív bal minden tudományos tény, a józan ész, és a jó ízlés ellenében is szét akarja rombolni a nemek közötti természetes különbséget, mert gyűlölnek minden természetes és hagyományos megkülönböztetést, ami ellenállóvá teszi a társadalmat totális képlékenység utópiájával szemben.

A progresszívek fejében minden alapvető emberi dolog konstruált: nem csak a nemi szerepek, hanem a biológia és az életkor is. Valami furcsa progresszív varázslat útján mindezeket csodálatos módon megváltoztathatjuk, és a valóság alkalmazkodik az elmebajhoz – azt leszámítva, hogy nem alkalmazkodik, és az fejét értetlenkedve csóváló többségen kell erőszakot alkalmazni, hogy a társadalom maradék józan esze is elszálljon. Ez az út a progresszív utópia felé. Az a “tucatnyi” transzgender ember, akinek az érzéseire hivatkoznak, hogy mindezt az elnyomást legitimálják, pedig csak kijátszott eszköz a 99% felmorzsolására.

A progresszív bal folyton az érzésekről papol, de nem érdeklik őket az érzések sem, ahogyan a tények sem. Alábbiakban jöjjön néhány tény, amit majd a jövőben megtanulunk figyelmen kívül hagyni.

Hihetetlennek tűnik Magyarországról, de más országokban még némi józanságot őrző orvosi testületeknek az alábbiakhoz hasonló figyelmeztetéseket kell kiadniuk. (Veszett fejsze nyele? Valószínűleg, de remélem nem!)

Az írás elolvasható itt.

Létrehozva 2016. június 5.