Egy hónapig voltam a híve a „Nagy Figyelmeztetés” üzeneteknek

Éva egy népszerű közösségi média oldalon akadt rá a “Nagy Figyelmeztetés” üzenetekre. Bár először azt gondolta, hogy az üzenetek jótékony hatással vannak a lelki üdvére, élete felett hamar átvette a hatalmat a félelem és az ellenségeskedés. Katona István atya Űzd el a farkasokat, Pásztor c. könyve segített neki felismerni, hogy rossz úton jár.

A Szentlélek 2013. március 3.-án mutatta meg nekem az igazságot. Életem legsötétebb hullámvölgyét éltem meg akkor és kicsit sem vagyok büszke rá! Szerencsére az Úr nagyon erős katonájává tett engem. Egy csomóan támadnak is engem, mert nagyon ismerem őket: az érzéseiket, gondolataikat. Hogyan kezdtem el olvasni az üzeneteket? Egy barátom Facebook-profilján láttam őket először.

Hívő ember vagyok, ezért kíváncsiságból elkedztem olvasni őket. Nem voltam biztos benne, hogy igazak-e, ezért nagyon óvatos voltam velük. Megmutattam az üzeneteket az imacsoportom vezetőinek és kértem őket, hogy hallgassanak Jézusra. A falumban van egy imacsoport, ahol Bibliát olvasunk, istenes énekeket éneklünk, igehirdetést tartunk és imádkozunk. Barátaim ők, ezért elkezdtem imádkozni értem, hogy ne olvassam ezeket az üzeneteket.

A férjem is imádkozott érettem – nem tudta, hogy mit kezdjen a „Nagy Figyelmeztetés” üzenetekkel, de meghallgatta véleményemet és értelmesnek, logikusnak tartotta azt. Viszont ő inkább a Bibliát olvasta, míg én a „Nagy Figyelmeztetés” üzeneteket olvastam és a „Keresztes Imahadjárat” imáit mondtam. Annyira feldühített, hogy körülöttem senki sem hitt annak a „Jézusnak”, hogy szinte már üvöltöttem volna nekik, hogy itt van Jézus, beszélni szeretne veletek, hallgassatok már rá, de csak én hittem egyedül ezekben az üzenetekben. Mind ismertük a Szentlelket.

Mindenki tudta, hogy lehet eldönteni, hogy Ő szól-e hozzánk, és ezt én is tudtam. És még mindig nem tudom, miért nem jöttem rá, hogy ezek az üzenetek nem Istentől valóak. Ahhoz elég volt néhány üzenet, hogy a Sátán hatalmába kerítsen engem, és én hittem is az üzenetekben, bár nem hangzottak nekem Jézustól valónak. Egy kicsit fel voltam zaklatva, miután elkezdtem az üzeneteket olvasni, de egy csomót imádkoztam azután! Sokkal többet, mint azelőtt, így azt gondoltam, hogy az üzenetek jó hatással vannak rám. A hitem sokkal erősebbnek tűnt. De mindennapi életem során azzal voltam elfoglalva, hogy mi lesz velünk, mi lesz a gyermekeimmel. Például, azelőtt mindig énekeltem fürdés közben (Gospel dalokat), de akkor nem énekeltem.

Csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz velünk. Hamar elkomorodtam.

A tanúságtétel további része a korábbi lelyen sajnos már nem elérhető. A szerk.

A “Nagy figyelmeztetésről”, a társ-honlapokról, ezek tiltásáról további irások olvashatók honlapunkon itt.

Létrehozva 2022. február 24.