Horoszkóp, asztrológia, csillagjóslás

1973 Pünkösdjén egy fiatal lány látványos módon gyógyult meg. Indiában járt, és egy asztrológus felajánlotta, hogy kifejti neki csillagképét. Kijelentette, hogy az ő élete már születése előtt 30 000 évvel pontosan meg volt írva, mert a csillagok állása tökéletesen meghatározta azt. És fogott is egy könyvet, amiből felolvasta neki egész addigi életét, 24 éves koráig: “Minden benne volt, meséli Emmanuelle: a betegségek, a közeli családtagok, a különböző találkozásaim, az utazások, a tanul­mányok, a szerencsés és fájdalmas események és helyszínek…

Azu­tán, folytatja, meglepetve hallom, hogy a jövőmet kezdi hasonló pontossággal mesélni. Mikor harminc éves koromig érkezett, meg­kértem, hogy hagyja abba, és ő abbahagyta. A szívem zakatolt és szorongás kerített hatalmába.”

Addig a napig ez a fiatal lány keresz­tény volt, és hitt a gondviselésben: a jövőt csak Isten ismeri. “És tes­sék, ez az ember elmesélte nekem egész életemet és annak minden eseményét a csillagok állásából; például: ekkor azért volt boldog, mert a nap belépett az életébe. Akkor minket most Isten vezet szeretetből, vagy pedig személytelen égitesteknek vagyunk kiszolgáltatva, amelyek a térben mozognak szigorú törvények szerint, amiknek sem­mi közük sincs a szeretethez? “

Emmanuelle, visszatérve Franciaországba tele volt szorongással, és mint mondja: “rögtön a kimerültség és az összeomlás fájdalmát éreztem érzelmi életemben, égészségi állapotomban és akaratom­ban. Gyűlölködő gondolatok és halálérzés vert gyökeret bennem, és álmatlan éjszakáimon a rombolás tervét dédelgettem magamban, más embereket is magammal rántva. Néhány nappal ’73 Pünkösdje előtt egy ilyen terv megvalósítás közben csődöt mondott. Lázadásom megkettőződött, és azt mondtam, hogy ha már ennyire rossz az egész, akkor legyen egészen az. A Pünkösdöt megelőző este így szól­tam az Úrhoz: teljesen tönkre vagyok, össze vagyok törve, nem vagy az Atyám, ha megengeded ezt. Most pedig vége, egy lépést sem te­szek többet ebben a rohadt életben. Csak azt kérem tőled, hogy itt helyben dögölhessek meg, mert már nem húzom ma estig se. ” Amint látjuk, a helyzet egyszerűen tragikus volt.

Nővére nyugtalankodott az állapota miatt, és az jutott az eszébe, hogy elviszi őt imacsoportjába, amely Pünkösdkor összegyűlt. “Beleegyeztem, mert oly mindegy volt, hogy itt sírok vagy ott. Nem tudtam imádkozni, csak sírni, de őket mind boldognak, vidámnak láttam, amint dicsérték az Urat, és hálát adtak neki csodás tetteiért. Ez úgy fájt nekem, hiszen ez volt elvesztett paradicsomom, én pedig egy másik világhoz tartoztam. Kedvem lett volna rájuk kiabálni, hogy teljesen hülyék és ostobák, hogy ennyi szenvedés közepette Is­tent dicsérik; bosszantott mindez, arcukba akartam vágni reményte­lenségemet, hogy kilépjenek egy kicsit képzelt boldogságukból. Ám egyszercsak egy hölgy hangosan kijelentette, hogy vannak közöttünk olyan emberek, akik gonosz hatalmak fogságában élnek, és okkult praktikákba kapaszkodnak, mint az asztrológia, jövendőmondás, hipnózis stb. Ezek az emberek, mondta, gátlásokkal küzdenek lelkié­letükben, és olyan erők működnek bennük, amelyek a rombolás és a halál felé taszítják őket.”

És Mózes törvénykönyvét idézte: “Ha majd bemégy arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, vigyázz, ne akard utánozni azoknak a nemzeteknek az utálatosságait. Ne akadjon senki közötted, aki fiát vagy lányát átviszi a tűzön, hogy megtisztítsa, vagy aki jósoktól tudakozódik, aki álmokat s jeleket magyaráz, ne legyen varázsló, se bűbájos, se aki ördöngősöktől vagy jósoktól kér tanácsot, se aki halottaktól kérdez igazságot. Mindezt ugyanis utálja az Úr, s az effajta vétkekért törli el azokat a nemzeteket utadból. ” (M.törv.18, 9­-12), ahol Isten erőteljesen elítéli a bálványok tiszteletét. Ez döntő volt.

“Ez az Ige minden porcikámat átjárta, folytatja Emmanuelle, és az ima után rögtön ehhez az asszonyhoz siettem. ” Ő azután elmagyarázta neki, hogy a jós hatalma nem Istentől, hanem a Gonosztól való. A jós, folytatta, könnyen megismerhette múltadat, és a jövőre vonatkozóan kitalálhatott valami hihetőt, hiszen elég okos. Ezzel egyidőben viszont magához láncolta a személyt, és megszüntette szabadságát. Így az kényszerítve érezte magát, hogy mindent a megjósoltak szerint tegyen. Az asszony, aki Emmanuelle-el beszélt megkérdezte tőle, hiszi-e, hogy Isten elég hatalmas ahhoz, hogy megszabadítsa a gonosz lélektől és visszaadja szabadságát. Aztán imádkoztak érte, és ő meggyógyult.

Ettől a perctől kezdve valóban hatalmas szabadság-élményben volt része. Többé semmi sem történt meg abból, amit a látnok megjósolt. Újra önmaga lett. Egy ideig még az Emmánuel imacsoportjaiban haladt előre, később az Úr a Nyolc Boldogság Közösségbe hívta, ahol azóta már felszentelt nővér.

Ui. Ha megfigyeled, a horoszkóp hazugság, mert ha összeolvasod a különböző újságokban közölt napi ill. havi leírásokat, amelyek egymástól eltérőek akkor láthatod, hogy a hazugság szelleme játékát űzi a kereső emberekkel!

A hitehagyás (elhagyni az igaz hitet) a keresztények sokaságát is emészti! Aki valamilyen szinten fontosnak tartja, hogy ő milyen jegyben született az már engedett az igazság iránti igényéből és így az asztrológia csapásának kiszolgáltatottja lett! Ha valakire rákérdezel, hogy “Te milyen jegyben születtél?” rögtön mondja akkor is ha keresztény. Itt lehet látni, hogy a gonoszság mennyire észrevétlenül manipulálja az embereket lassan “felhígítva és elkoptatva” az Igazság iránti érzéküket. Ez az akciója egy nagy megcsalásnak a kezdete, ahol az emberiséget megfertőzi és próbálja Istentől elszakítani.

(forrás: maranatha.uw.hu)

Létrehozva 2018. január 13.