Tanúságtétel homeopátiáról 3.

Tanúságtétel homeopátiáról 3.

Gyermekorvos vagyok. Négy gyermekem van. 14, 12, 9 és 6 évesek. 1995-től 2000-ig homeopátiás tréningeken vettem részt. Az oklevelemet az ausztriai Homeopátiás intézetben szereztem. Ezek után még abszolváltam az ún. indiai forradalmiasított homeopátia képzést, végül pedig a BIHOST kurzust (az anyagcsere biokémiai – homeopátiás szabályozásának módszere). Mivel ebben az időben gyesen voltam, főleg saját magam és barátaim gyermekeit gyógyítottam homeopátiás szerekkel. Nagyon lelkesen vetettem magam ebbe a fajta gyógyászatba.

Azt gondoltam, hogy gyógynövényekből készült ártatlan pirulákat adtam nekik. Gyermekeim felső légúti fertőzés miatt voltak orvosi kezelés alatt. Miután az antibiotikus kezelés nem járt eredménnyel, én gyógyítottam meg a bronchitisben szenvedő lányomat. Nekem is volt egy szemölcsöm, de miután homeopátiás gyógyszert alkalmaztam, másnapra eltűnt. Olyan is volt, hogy a homeopátiás pirulák, melyeket barátaimnak adtam, nem hozták meg a kellő hatást. Ilyenkor ezt tudatlanságommal magyaráztam. Ugyanakkor később, gyermekeimnél különféle egészségügyi problémák jelentkeztek, melyeket egyáltalán nem tudtam megmagyarázni.Ezek a problémák sokkal inkább pszichikai, mint fizikai jellegűek voltak.

Mit történt ezután? A plébánosom elmondta, hogy ezt a fajta gyógyászatot a New Age támogatja. De mivel megrögzötten védelmeztem a homeopátiát, rám hagyta, azzal, hogy kutassak tovább. Úgyhogy továbbra is jártam képzésekre. Még a képzéseken javasolt műszereket is megvásároltam. Úgy terveztem, hogy a GYES lejárta után a homeopátiának szentelem magam. Mindazonáltal erőteljes békétlenség volt bennem. Nem voltam tisztában azzal, hogy honnan származik az ilyen szerek hatékonysága. Minden elérhető, a homeopátiáról szóló irodalmat elolvastam, és sok ember véleményét is kikértem. Senki sem adott megnyugtató választ.

A szlovák püspöki konferencia véleményét is elolvastam ebben a témában – úgy véltem akkor, hogy az egyház is támogatja az én terápiás módszeremet. Ugyanakkor a lelkiismeretem azt mondta: ’Ne gyógyíts!’ Ezért nem alkalmaztam a homeopátiát idegenekre. Csak barátaimat gyógyítottam így, és a homeopátiás pirulákat egyedül gyermekeimnek adtam. Mintegy kísérleti egerek voltak számomra. Egyrészt a szívemben megmaradt a békétlenség, másrészt viszont a homeopátiás gyógyszerek mély benyomást tettek rám, és el voltam tőlük ragadtatva. Nem voltam képes megérteni, hogy miért, és tudni akartam az igazságot ezzel kapcsolatban.

Akkor történt valami, és attól kezdve teljesen másként láttam mindent. Ennek két oka volt. Egyik ismerősöm elmesélte, hogyan találtak meg egy téli estén, az utcán egy alkoholistát, az út mellett fekve. Hazavitték és elmondták érte az alkoholizmus démonától való szabadulás imáját. Egy hónappal később azt látták, hogy abbahagyta az ivást, és készül a szentségek felvételére. Elmagyarázta az egészet. Először hallottam ilyenről. Majd kezembe került Dr. Erdélyi Judit könyve: Az alternatív gyógyászat a Biblia fényében. A szerző összefüggésbe hozza benne az alternatív gyógyászatot – ahová a homeopátiát is sorolja – az okkultizmussal.

Nagyon megrémültem, mert eszembe jutott, hogy nekem is közöm lehet ezekhez. Otthon letérdeltem a kereszt előtt, és így imádkoztam: „Jézus, vedd el tőlem az okkultizmus és a mágia lelkét” és kértem a Szentlélek ajándékait. Ez az imádság a szívem mélyéből tört elő. Csak később értettem meg, mennyire megváltoztatta ez az ima az életem irányát.

Az imádság után elképesztő gondolataim támadtak. Elkezdett valami derengeni. A műszerek! A legutolsó képzésen vásároltam 2 műszert, és egyértelmű volt számomra, hogy a homeopátiának szentelem magam és használni fogom ezeket. Megvizsgálhatom a betegeket, és könnyen megtalálhatom számukra a megfelelő gyógyszert a mérő műszer segítségével, mely az EAV elven működik. Sok időt spórol meg majd nekem – gondoltam.

A homeopaták sok időt töltenek azzal, hogy megkeressék a megfelelő homeopátiás gyógyszereket a Repetitoriumban és a Materia Medici-ben. Ennek a műszernek köszönhetően, a homeopátiás gyógyszert tiszta vízből is elő lehet állítani… Elegendő, ha a homeopata diagnosztikus homeopátiás gyógyszerek birtokában van. A műszer ellátja a beteget a kész homeopátiás cseppekkel, ti. tiszta vízzel, mely már tartalmazza a homeopátiás gyógyszerből átvitt információt. Ez a műszer a különféle akupunktúrás pontokon is képes mérni az energiát. Ezt a műszert a képzésen külföldi üzleti képviselők árusították.

Gyors döntést kellett hoznom. A kollégáim azt ajánlották, hogy vegyem meg. Amikor megvettem, nem gondolkodtam azon, milyen elven működik. Miután imádkoztam magamért a szabadító imát, rájöttem: ez a műszer a homeopátiás gyógyszert tiszta vízből állítja elő. De hiszen ez mágia! Le akartam ellenőrizni a műszer által használt mérőegységeket, melyek alapján méri az energiát az akupunktúrás pontokon. A képernyőjén nem voltak semmiféle egységek. Aztán világossá vált, hogy a műszer csupán kétfajta egyszerű választ ad (úgy, mint az inga): igent – amikor a 80 és 90-es értéknél gyulladt fel a fény, és nemet, amikor az érték 50-60 között volt.

Lesújtott a felismerés, hogy itt okkult dologról van szó. Az alternatív medicina gyakorlói nevetségessé tennék magukat, ha ingát használnának. Ma viszont már egyszerű összeállítani egy modern külsővel rendelkező műszert, ez valóban egy hatékony megoldás. Az én műszerem még garanciás volt. Szerettem volna azonnal visszaadni és visszakapni a pénzemet. 1660 euróba került (kb. 500.000 Ft). Felhívtam az ügynököt és azt mondtam neki, hogy elromlott. A válasz az volt, hogy nincs, ami elromolhat rajta.

A másik műszer – egy Psion márkájú zsebnaptár volt – olyan, mint egy nagyobb mobiltelefon. A homeopátiás gyógyszer nevét és a páciens nevét rá kellett írni a kijelzőjére. A mode gombot megnyomva, a homeopata közvetlenül a beteg szervezetébe küldi az információt (ti. a homeopátiás gyógyszert.) Ezt az információt távolságról is el lehet küldeni, ha a homeopata ismeri a páciens születési dátumát. Hihetetlen! Ebben hittem! Néhány alkalommal használtam ezt a műszert. Működött.

Nem volt szükségem semmilyen homeopátiás gyógyszerre. Elegendő volt, hogy nálam van a műszer. A legutolsó képzéseken az előadó hangsúlyozta, hogy a homeopátiában a vegyi összetevőknek semmilyen hatásuk nincs, a legfontosabb dolog az információ átvitel. Abban az időben nagyon tudatlannak éreztem magam – 5 éven át részt vettem a képzéseken – és mindaddig nem hallottam ezekről…

Megkérdeztem bátyámat, aki elektrotechnikus, hogy derítse ki nekem, milyen információt küld ez a műszer, és hogyan működik. A bátyám azt mondta, hogy csak egy naiv ember hihet ezekben. Miután megvizsgálta a műszert, azt mondta: „Ez egy egyszerű zsebnaptár, mely 1989-ben készült”. Nem fogtam fel.

A tanúságtétel korábbi forrása: pálosszentkúti kegyhely blogja.

Eredeti cikk szlovák nyelven

Létrehozva 2023. február 12.