Hála Neki mindenért!

Hálás vagyok a Jóistennek az elmúlt hetekért, a csoportért, a csoportvezetőmért!
Amit köszönhetek a szemináriumnak és persze a Jóistennek:
A mindennapi imaélet (tehát a rendszeres ima), a még több vidámság és nyitott lett a szívem! Tudatosabb a hitem, az utam az Úrral.

Tanulom a ráhagyatkozást, hogy Ő az életem Ura! 🙂

Ez valami iszonyat jó érzés, amikor azt tapasztalom, hogy az ő álma bontakozhat ki az életemben, nem pedig az enyém. Hogy sokkal nagyszerűbb az Ő terve, mint az enyém. Sokszor nehéz, de ha hagyom, hogy cselekedjen velem, ahogy Szilvi is mondta, hogy én legyek a ceruza Ő pedig aki ír velem… akkor rájövök, hogy ez valóban jó.

Csodálatos tervei vannak velem, amik egyértelműen elindultak az életemben! Sokkal erősebb lett a hitem, sok sok apró dolog változott az életemben! Leginkább most a türelemre tanít a Jóisten, de hisz erre kértem életátadáskor! Az életátadás egy fordulópont volt az életemben. Fontos lépéseket tett az Úr és én is! Véget ért a párkapcsolatom, amit féltem átadni az Úrnak…. úgy gondolom ez az érzés nem véletlen volt így. De az Úr csodálatos, erőt adott hozzá… és azóta olyan szabad vagyok!

Megmutatta, hogy nem egy az utunk. Igyekszem ráhagyatkozni és azt tenni amit ő kér, amire Ő hív. Sokkal erősebbnek érzem magam, kiállok az értékrendem mellett és bármennyi támadás is ér, és bármennyire is nehéz az Úr velem van! 🙂
Úgy érzem átformálódtam… és olyan igazi felnőtt keresztény a hitem. Elindultam az ÚTON amiről nem szeretnék letérni! 🙂
Hála Neki mindenért! 🙂

Létrehozva 2013. május 27.