Isten akarata szerint

És aki egy ilyen kis gyermeket befogad az én nevemben, engem fogad be.” (Mt. 18,5)

A kedd este kezdődött fájásokkal csütörtökön hazaküldtek a kórházból,de péntek este visszamentünk, mert már nem bírtam tovább.

 

Rögtön a szülőszobában helyeztek el, bár még csak egy ujjnyira voltam nyitva és azt mondták hosszadalmas vajúdás vár még ránk…Fél 10 körül megérkezett az orvosunk, a férjem pedig végig hatalmas erővel és támogatással mellettem volt.

Kaptam egy tasak oxitocint és hihetetlenül hamar megfelelő nagyságúra tágultam. Természetes úton, vágás és varrás nélkül (ez szerintem a sok buzgó imának köszönhető, ami Tőletek érkezett) 23:20 perckor megszületett Rita Bernadett. Szülés előtt megnézték a szívhangját, teljesen rendben volt. Sajnos a szülés megpróbáltatásait nem bírta ki, már halva született meg. A férjem viszont mégis a hozott szentelt vízzel azonnal megkeresztelte.
Láthattuk a kis Angyalkánkat, bár a rendellenesség miatt kicsit másabb volt, mint általában a babák, meg hát 30. hétre is született, mégis nagyon szépnek találtam. Összesen 820 grammot nyomott, és nagyon pindurka volt.
Isten akaratában teljesen megnyugodva pihentünk 2 órát szülőszobán, férjemmel beszélgetve. Bár van bennem szomorúság, mégis nagyobb a megnyugvás és a hála. Vasárnap délelőtt haza jöhettem, most itthon pihengetek és gyógyulok. A családom és a csodálatos férjem nagyon-nagyon segítőkészek.
Nagyon hálás vagyok a sok imáért, együttérzésért és bátorításért!:) Hálás vagyok Értetek, Testvérek! Hálás vagyok Ritukáért, Akit 7 hónapig hordozhattam. Hálás vagyok a férjemért, aki egy igazi társ. Hálás vagyok a családom minden tagjáért, mert teljesen mellettem állnak. Hálás vagyok Dr. S. K. főorvosért, Aki hitt bennünk és ügyesen vezette a szülést, sokat segítve. Hálás vagyok az összes kórházi dolgozónak, aki törődött velem. Mindezekért hála legyen Istennek! Egy hálaadó szentmisében fogok megemlékezni Mindegyikőtökről!
A héten intézzük a baba hamvasztását. Kérlek Titeket, ne feledjétek el, hogy nagyon-nagyon sok helyütt a világban szükség van az imára! Nézzétek együtt mekkora erőt tudunk létrehozni az ima által!!!! Továbbra is keressétek/keressük hova küldjük az imáinkat! Arra is gondoltam, hogy akiknek van kedve ebből a csoportból, azokkal egy virtuális engesztelő imacsoportot létrehozhatnánk. Nem tudom, Ti mit gondoltok erről?
Nagyon köszönök mindenkinek mindent, a legapróbbnak tűnő dolgok is sokat jelentettek! Az Isten áldjon meg ezerszeresen Benneteket!
Szeretettel:
Bernadett és Tibor, valamint Rita Bernadett a kisangyal:)

 

Létrehozva 2012. május 30.