fundraising

A katolikus adománygyűjtés tíz szabálya

Szeretnél adományt gyűjteni a semmiből? Lehet, hogy frissítenél egy futó kampányt? Ez az ingyenes útmutató, a katolikus adománygyűjtés 10 lépése neked szól.

Ez az útmutató tíz gyakorlati lépést tartalmaz, amit minden katolikusnak követnie kell az adományozók figyelmének felkeltése, a pénzeszközök összegyűjtése és a misszió előrehaladása érdekében.

Megtanulod katolikus összefüggésben az adománygyűjtés nyilvánvaló és nem nyilvánvalóan legjobb gyakorlatait. Gondolj erre az útmutatóra, mint ami kulcsfontosságú az adományok bármilyen szintű és katolikus szemléletű gyűjtéséhez, hogy az emberek „IGEN”-t mondjanak.

Ez a díjmentes útmutató ideális akkor, ha pénzt gyűjtesz katolikus apostolkodáshoz, vallási közösségnek, iskolának-egyetemnek vagy  egy társadalmi akció céljából. Az útmutató alapjául a katolikus társadalmi tanítás, a Szentírás és a Katolikus Egyház Katekizmusa szolgál – ezért ideális minden olyan katolikus számára, aki adománygyűjtést kíván folytatni..

A katolikus tanítás és a Szentírás hitünk alapja, és ezért a pénzgyűjtésünk alapját kell hogy képezze, egyetértünk ebben?

Köszönet Brice Sokolowskinak, aki hozzájárult az útmutató magyar nyelvű megjelenéséhez. Honlapja számos további cikkel és ötlettel itt található.

A katolikus adománygyűjtés tíz szabálya – (pdf, 12. oldal)

Létrehozva 2020. február 7.