Eltűnt babák nyomában – az abortusz a vezető halálok

A népírtás szintjére emelkedett a magzatok pusztítása. A magyar magzatáldozatok száma a KSH 22 ezres száma helyett valójában háromszoros lehet, mert csak a sebészi magzatelhajtásokat mutatják ki, négy másik abortusztípust nem számolnak. Az abortusztabletta vegyi fegyverének (RU486) magyarországi hadrendbe állítását 2005-ben az Alfa Szövetség által szervezett tüntetéssel sikerült meghiúsítani, de az „angyalcsináló” IUD-k, vagyis a korai abortuszt előidéző, ún. „spirál” kb. 20.000 magzatáldozatot, a 72 órás, úgynevezett „sürgősségi fogamzásgátlás” kb. 18.000 magzatáldozatot követel hazánkban évente. A méregtablettával külföldön elhajtott magyar babákkal kb. ezer életet veszítünk, a kriminális abortuszok is kb. ezer magzatáldozattal járhatnak minden évben – írja véleménycikkében Dr. Téglásy Imre. Alább a folytatás. 

A közelmúltban a Lakmusz című portál valótlanságok állításával bírálta Dúró Dóra országgyűlési képviselőt, a szívhangrendelet kezdeményezőjét, négy gyermek édesanyját. Vizsgáljuk meg ezeket a nem szakértő számára első látásra megalapozottnak tűnő vádakat! Válaszunkat József Attilának azzal a ma is érvényes buzdításával kezdjük, hogy „az igazat mondd, ne csak a valódit” (József Attila: Thomas Mann üdvözlése, 1937). A továbbiakban vele együtt arra szeretném Önöket is buzdítani, hogy ne csak „valódi” (vagy annak tűnő) állításokat fogalmazzanak meg, hanem a számmisztika gyakran megtévesztő, valóságosat a valótlannal keverő rabulisztikáján túl törekedjenek a jelenségek és adatsorok mélyén, mögött vagy között rejlő igaz állítások kutatására, sőt lehetőleg azok kimondására is.

A képviselő asszony által közölt adatok kapcsán az írás mindössze a valóság felszínét érintette, amikor cáfolni igyekeztek azt a Magyar Sziget alkalmából július 27-én tett állítását, mely szerint kevesen tudják, hogy hazánkban nem a szív- és érrendszeri betegségek, hanem az abortusz a vezető halálok.

Világszerte vezető halálok az abortusz

Nézzük előbb azt, hogy világszerte ténylegesen mi is a vezető halálok! A Worldometer 2021. december 31-i közleménye szerint világszerte az abortusz volt a vezető halálok volt. Tavaly tehát 42,6 millió magzatgyermektől tagadták meg a születésnapot. Ez a szám egyben azt is jelzi, hogy a pusztítás immár a népírtás szintjére emelkedett. Meg kell jegyeznünk, hogy ezeket a számokat az Egészségügyi Világszervezet tette közzé. Minden más betegségtípusban összesen 58,7 millió ember halt meg. Ezek szerint a 42,6 milliót elérő abortusz több emberáldozatot követelt, mint külön-külön az AIDS, a malária vagy a közlekedési balesetek. A rák 8,3 milló, a dohányzás csaknem 5 millió emberéletet követelt. Érdemes az abortuszok számát összevetnünk a -19 járvány áldozatainak ugyancsak az Egészségügyi Világszervezettől származó 3,5 milliós számával, hogy föl tudjuk mérni az abortuszadatokban megjelenő genocídium irgalmatlan arányait. (A Worldometert a leghitelesebb források között tartja számon az Amerikai Könyvtáros Szervezet. A nemzetközi statisztikai adatok összeállításán mindenfelé kutatók és önkéntes szakemberek munkacsoportjai fáradoznak.)

A Worldometer abortuszszáma alacsonyabb, mint az Egészségügyi Világszervezet évi 73 millió abortuszadata, tehát az általuk közölt 42,6 millió valószínűleg konzervatív adat.         Ausztráliában a legutóbbi, 2020-as adatsor 161 300 halálozást mutat. Ebből mindössze 16 587-en haltak meg szív- és érrendszeri megbetegségben (a leggyakoribb ok). Ezzel szemben a Medical Journal of Australia-ban idén megjelent, szakértők által lektorált tanulmány szerint 2017-2018 között 88 287 abortuszt végeztek. Ausztrália tehát az abortusz világmintáját követi a vezető halálok tekintetében.

Az Amerikai Egyesült Államokban 2021-ben a teljes halálozási szám 3.458.697 volt. Ebből a legmagasabb arányt a szív- és érrendszeri megbetegedések áldozatainak száma képviseli: 693 021 halálesettel.  Ugyanekkor  887 000 volt a magzati életkorú gyermekek halálát eredményező, nyilvántartott művi abortuszok száma. Meg kell jegyezni, hogy némely tagállam (pl. California, New Hamsphire, Maryland, New Jersey) egyáltalán nem szolgáltat abortuszadatokat, tehát ezek elérhetőségével együtt még ennél is magasabb áldozati számról kellene beszélnünk. Továbbá hiányoznak azok az adatok is, amelyek közlésére nem kötelesek az USA-ban sem a magánorvosok, sem az abortuszklinikák.

A visszaeső tendenciát mutató sebészi abortuszokkal szemben 2010 és 2019 között 123%-os növekedést mutatott az abortusztabletták használata, ezek magzatáldozatainak számát szintén nem tüntetik fel az abortuszadatok között. Ugyanilyen rejtett áldozati számokat tartalmaznak az úgynevezett méhen belüli eszközöknek (az IUD-k), vagyis a spiráloknak használata. Ezekről kevesen tudják, hogy a méh állandó gyulladásban tartásával az esetleg megfogant magzatgyermekeket „spontán” vetéléssel űzik ki az anyaméhből.

A KSH „valósága”

A KSH minden évben összegzi azokat az adatokat, melyeket művi terhességmegszakítás megjelöléssel az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat juttat el hozzá a Családvédelmi Szolgálat védőnőitől kapott adatsorok összesítésére támaszkodva. A már megfogant és a méhfalba beágyazódott babák életét az ellenük kivitelezett művi terhességmegszakítások során 2021-ben valóban „csak” 21.907 alkalommal oltották ki „anyaországunkban.” Ez tehát a hivatalos adatok tükrében megjelenő „valóság”. Ezzel a torzító adatközléssel szemben azonban minket a teljesebb kép, az annak mélyén fölsejlő igazság érdekel. Nevezetesen az, hogy az adott évben ténylegesen mekkora lehetett az országban ilyen, olyan vagy amolyan módon elrekkentett magzatgyermekek száma. Ezzel kapcsolatosan azonban sajnos ma még nem támaszkodhatunk semmiféle nyilvános kimutatásra, mert ilyenek nincsenek.

„Esemény utáni tabletta”

A hivatalos adatsorokból ugyanis Magyarországon is hiányzik azoknak a kémiai eszközökkel végrehajtott terhességmegszakításoknak a száma, amelyekre a 72 órás, úgynevezett „sürgősségi fogamzásgátlás” tablettás módszerével került sor. És itt máris egy csúsztatásra kell figyelmeztetnünk. Ennek a hormontablettákkal kivitelezett eljárásnak „fogamzásgátlás”-ként való megnevezése ugyanis félrevezető! Igaz ugyan, hogy a tabletta „csak” az anyaméhbe még be nem ágyazódott „morulát” („ébrényt”, „előembert”) pusztítja el, őt azonban fogantatása pillanatától emberi személynek kell tekintenünk, akitől a dajkálására, táplálására szolgáló legelső otthont, az anyaméhet zárják el. Az abortáló hatású hormonkészítmény bevételére a már órákkal, napokkal előbb megfogant baba elpusztításának szándékával és sokszor annak végrehajtásával kerül sor. E fogamzásgátlónak álcázott, lényegében azonban abortuszt előidéző hormontabletták tehát véget vetnek a kezdődő emberi élet fejlődésének. A nőgyógyászi gyakorlat a beágyazódás előtti állapotára tekintettel e veszteségeket nem tartja abortuszként számon, így aztán e sok-sok ezer magzatgyermek elveszejtésének adatai a magyarországi statisztikákban sem tűnnek fel.

Abortusztabletta

Ugyanez a helyzet a már bevallottan is abortuszt előidéző vegyi fegyverrel, közismertebb nevén az RU486-os elnevezésű, a szomszédos országokban szinte mindenfelé hadrendbe állított méregtabletta-kombinációval.

A teljes cikk elolvasható itt.

Létrehozva 2022. november 5.