A globális abortuszipar által okozott vérfürdő 2021-ben

Az életvédőknek 2022-ben egy magas hegyet kell megmászniuk

(LifeSiteNews) – 2020. december 30-án Argentínában legalizálták az abortuszt egy többéves küzdelem után, az életvédő aktivisták milliókat mozgósítottak és többször is elhárították a katasztrófát, mielőtt az új baloldali elnök keresztülvitte volna gyilkos programját. Az abortusz-aktivisták mindenütt nagy pillanatként üdvözölték Argentína bukását, és azt jósolták, hogy más dél-amerikai országok is gyorsan követni fogják a példát. Ezzel a jóslattal szerencsére tévedtek.

Most hozták nyilvánosságra a legális abortusz első évének számait Argetinában, és ez egy véres hentes számla. Több mint 1200 kórház és egészségügyi központ nyújtott úgynevezett abortusz-szolgáltatásokat, és 32 758 baba életét oltották ki. Az abortusztabletták is széles körben terjednek: 2021-ben 46 283 doboz, egyenként 12 tablettát tartalmazó tablettát szállítottak a központokba, szemben a 2020-as 18 650-gyel. Akárcsak Írországban, az abortusz legalizálása az egekbe repítette az abortusz előfordulását.

A világjárványtól és az arra adott kormányzati válaszoktól pánikba esett világban sokan megfeledkeztek az anyaméhben levő meg nem született gyermekek millióinak sorsáról. A Worldometer, a világ főbb statisztikáit nyomon követő referencia-weboldal szerint 2021. december 31-én délig 42,6 millió gyermek életét oltották ki az anyaméhben. Ezzel szemben 8,2 millió ember halt meg rákban, 5 millió dohányzásban, 1,7 millió HIV/AIDS-ben és 1 millió öngyilkosságban.

Az abortusz az összes halálozás 42%-át tette ki 2021-ben.

Ha minden egyes ilyen gyermeknek egyetlen pillanatig emléket akarnánk állítani, akkor több mint nyolcvan évig kellene hallgatnunk.

Ha a legtöbb ilyen gyermeket 12 hetes koruk körül abortálták volna, amikor körülbelül 6 centiméter hosszúak, akkor ha fejjel lefelé fektetnénk holttestüket egyenként, az apró halott gyermekek sora több mint 2800 kilométer hosszú lenne.

Egy év alatt együttesen több embert öltünk meg, mint ahányan élnek Kanadában, vagy Irakban, vagy Afganisztánban, vagy Peruban, vagy Görögországban, vagy Portugáliában vagy tucatnyi más országban. A mészárlás mértékébe belegondolni is megdöbbentő.

A nemzetközi életvédő mozgalom nehéz helyzetben indul a 2022-es évbe. Ahogy Manuela Steiner, a ProLife Europe munkatársa nemrég egy podcastban említette, az abortusz-aktivisták sokkal hatékonyabban használták ki a világjárványt, mint az életvédők. Az abortusz-aktivisták azt szorgalmazzák, hogy az Egyesült Királyságban az otthoni „csináld magad” abortusz maradjon az új norma; Németországban eltörlik az abortusz reklámozását tiltó törvényeket, és valószínűleg a dekriminalizálás lesz a következő lépés; masszív nyomást gyakoroltak arra, hogy az abortusztabletták mindenhol elérhetők legyenek.

Másrészt számos dél-amerikai ország még mindig kitart. Olyan nemzetek, mint Honduras, „Pajzs az abortusz ellen” törvényeket hoznak, hogy biztosítsák, hogy az Argentínában történt hasonló csalások ne fordulhassanak elő az ő országukban. Málta még mindig kitart, és George Vella elnök megígérte, hogy inkább lemond, minthogy elfogadja az abortusz legalizálását. Ami a legbíztatóbb, hogy sok jel arra utal, hogy

2022 végre az az év lehet, amikor az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hatályon kívül helyezi a Roe kontra Wade ítéletet, véget vetve ezzel a Dredd Scott-döntés óta leghírhedtebb döntés címéért folytatott évtizedes küzdelemnek.

A hét elején volt Joe Scheidler halálának egyéves évfordulója. Nagyszerű ember volt – az „életvédő mozgalom keresztapja”, aki életét annak szentelte, hogy megmentse a gyermekeket az abortusztól. Miközben az abortusz adatokat és a 2021-es év visszaeséseit mértem fel, eszembe jutott az ő állhatatossága a nagy akadályokkal szemben, és eszembe jutott a felhívása, amit mindenkinek, mindenhol, mindig és mindenkor elmondott:

„Minden nap tegyetek valamit az élet mellett.”

Félelmetes és kihívásokkal teli időket élünk, de senkit sem fenyeget nagyobb veszély, mint hogy mindent elveszít, mint az anyaméhben lévő gyermekeket, akiket egy mohó abortuszipar és progresszív politikusok célpontjai, akik a világjárványt arra használják, hogy a káosz leple alatt kipipálhassák teljes véres listájukat. Ne feledjük tehát, hogy kövessük Joe tanácsát, és minden nap tegyünk valami életpárti dolgot. A babáknak még mindig szükségük van ránk.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2022. február 16.