A koronavírus 100 amerikait ölt meg eddig, az abortusz minden nap 2300 csecsemőt

Mindkettő járvány?

Most egy hősies erőfeszítésben vagyunk egységben, hogy megvédjük egymást egy láthatatlan, agresszív ellenségtől. Az önmegtartóztatás és az önmegtagadás mellett egy új normát fogadtunk el, és együtt nézünk szembe a bizonytalan jövővel.

Áldozatot hozunk, hogy megvédjük a társadalom legsebezhetőbb tagjait, mert felismerjük értéküket és méltóságukat. Mennyire szép ez. És mennyire életbarát.

Az életvédő mozgalom évtizedek óta védi a leggyengébbeket és legsebezhetőbbeket egyfajta haláltól azáltal, hogy küzdenek egy másik járvány, a meg nem született gyermekek elterjedt gyilkolása ellen.

Jelenlegi helyzetünk minden bizonnyal rendkívüli intézkedéseket tesz szükségessé, ám hatalmas és tragikus iróniát van az egészben. Példátlan lépéseket teszünk meg az életmentés érdekében, de valójában csak néhány éli túl.

Míg a vállalkozások bezárnak, az iskolák virtuálisan tanítanak, és az élet megáll, a Planned Parenthood [abortuszklinikai hálózat] és más abortusz-szolgáltatók nyitva maradnak.

Miközben szigorú intézkedéseket teszünk az életeket követelő invazív vírus megállítására, egyes orvosok pont ezzel a céllal támadják az anyai méhet.

A Covid-19 eddig több mint 100 értékes életet oltott ki az Egyesült Államokban, de az abortusz minden nap csaknem 2300 drága csecsemő életét követeli, míg a halálesetek összesített száma eddig meghaladja a 61 milliót.

Nem kellene így lennie.

Abban az időben, amikor valamennyien áldozatot hozunk a másik érdekében, nem kellene-e átértékelni azt a „többit”, akiket feláldozunk a legalizált abortusz során?

Nem itt az ideje felismerni emberi mivoltukat, értéküket és méltóságukat? Egységben lenni egy országként a gyenge és kiszolgáltatott személyek védelmében és ellátásában, akik a földi élet másik végén vannak?

Országunk azt demonstrálja, hogy képesek vagyunk megváltozni és alkalmazkodni egy életveszélyes vírussal szemben. Ugyanezt megtehetjük a kultúránkat fertőző vírussal is, amely anyát saját gyermeke ellen fordítja. Megmenthetjük a következő generációt.

Közöttük lehet az, aki megtalálja az erősen fertőző vírus ellenszerét, megelőzve a halálos világméretű világjárványt.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2020. március 24.