Meddőség: ördögi terv – magyar felirattal (2022)

Meddőség: ördögi terv – magyar felirattal (2022)

A globális népességcsökkentési program abszolút valóság, nem összeesküvés-elmélet.

– „Meddőség: egy ördögi program”, amelyet Dr. Andrew Wakefield és a Children’s Health Defense készített, részletezi az Egészségügyi Világszervezet azon szándékát, hogy a túlnépesedésre válaszul termékenységellenes vakcinát állítson elő, és azt, hogy az ilyen vakcinákat – az emberek tudta és beleegyezése nélkül – a 90-es évek közepe óta használják.-
A WHO-t nem egyszer rajtakapták, hogy szándékosan megtévesztették a nőket, hogy azt higgyék, tetanusz ellen lettek beoltva, miközben valójában sterilizálták őket.

– A film világosan illusztrálja, hogy a népességcsökkentési program nem összeesküvés-elmélet. Ez a valóság, és ez történik világszerte. A HPV vakcinának és a COVID oltásoknak is káros hatásai vannak a termékenységre, amelyeket figyelmen kívül hagynak.

– A HPV-vakcina bevezetését követő évtizedben a tinédzserterhességek aránya 50%-kal csökkent.

– Amíg a VAERS az egyetlen nyilvánosan elérhető rendszer a COVID oltás okozta sérülések értékelésére, az amerikai kormánynak legalább 10 másik jelentéskészítő rendszere van, melyek adatait nem osztja meg. A Children’s Health Defense az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján kérvényeket terjeszt elő a többi rendszerre vonatkozóan, hogy pontosabb képet kapjon a károk mértékéről, de a VAERS és a szóbeli beszámolók önmagukban is azt sugallják, hogy a sérülések és halálesetek száma óriási. A biztosítótársaságoktól származó adatok világszerte szintén megerősítik ezt.

A film részletes ismertetője elolvasható itt.

Létrehozva 2024. október 2.