A CSE veszélyes elemeinek elemzési segédlete

Az átfogó szexuális nevelést (CSE) röviden bemutató kisfilm itt található. A CSE veszélyes elemeinek összegyűjtését az alábbi elmezési segédlet teszi lehetővé. A szerk.

Megköszönjük, ha értékelését online formában teszi meg, ezáltal szövetségünk is információhoz jut ezzel a témával kapcsolatban. A kérdőívet a START gombra kattintva lehet kitölteni. Ha az online kitöltésre nincs lehetőség, letöltheti az űrlapot (pdf).

1. SZEXUALIZÁLJA A GYEREKEKET
A legtöbb CSE-anyag azon a filozófián alapul, hogy a gyermekek születésüktől fogva szexuális jellegűek, és hogy a gyermek szex egészséges és normális. Normálisként mutatja be a gyermek szexet, vagy érzéketlenné teszi a gyermekeket a szexuális dolgokra. Példát mutat be, ahol a gyermekek szexelnek, vagy arra utal, hogy sok társuk szexuálisan aktív. Felmagasztalja a szexet, grafikus anyagokat használ, kifejezetten szexuális szókincset tanít, vagy ösztönzi a szexuális élmények, látnivalók, fantáziák vagy vágyak megvitatását.

2. ARRA TANÍTJA A GYEREKEKET, HOGY BELEEGYEZZENEK A SZEXBE

Megtanítja a gyerekeket, hogyan tárgyaljanak a szexuális kapcsolatokról, hogyan kérjenek vagy szerezzenek “beleegyezést” más gyermekektől, hogy szexuális aktusra lépjenek velük. Megjegyzés: a „beleegyezést” gyakran a szexuális visszaélések megelőzésének zászlaja alatt tanítják. Bár ez felnőttek esetében megfelelő lehet, a kiskorú gyermekeket soha nem szabad arra ösztönözni, hogy „beleegyezzenek” a szexbe.

3. NÉPSZERŰSÍTI AZ ANÁLIS ÉS ORÁLIS SZEXET

Normalizálja ezeket a magas kockázatú szexuális viselkedéseket, és kihagynak létfontosságú orvosi tényeket, például a rendkívül magas STI (szexuálisan terjedő betegségek) fertőzési arányt (azaz HIV és HPV), valamint ezeknek a magas kockázatú szexuális aktusoknál az orális és anális rák előfordulási arányát.

4. ELŐSEGÍTI A HOMOSZEXUÁLIS/BISZEXUÁLIS VISELKEDÉST

Normalizálja vagy elősegíti a különböző szexuális irányultságok elfogadását vagy feltárását, néha az állami oktatási törvények megsértésével. Kihagynak létfontosságú egészségügyi információt és/vagy orvosilag pontatlan információt adnak a homoszexualitásról vagy a homoszexuális szexről.

 A teljes cikk és az online kitölthető űrlap itt található.

Létrehozva 2023. június 19.