Medugorje: március 18-a jelentősége

Március 18-a kirívóan különleges dátum a világ számára. Mirjana elmagyarázza, miért olyan jelentős ez a nap. „A Szűzanya gyökeresen meg akarja változtatni a világot”

Mirjana, az egyik látnok azt írta: “Szűzanya gyökeresen meg akarja változtatni a világot, és ezt a titkok idején fogja megtenni”.

A titkokat, a Medjugorjét, az Egyházat és az egész világot érintő jelek és események sorozatát már a látnokokra bízták, és három napon át egy pap által fogják kinyilatkoztatni a világnak, mielőtt azok bekövetkeznek. A titkok közelgő ideje Isten irgalmának hatalmas megnyilvánulása lesz. Az embereket választás elé állítják. Drámai időszak lesz, ami felfedi a dolgokat és a szíveket. A gonosz megmutatja karmait és vad arcát. A Jó megköveteli a hit próbáját. A kicsinyekre, az egyszerűekre akik, ha úgy döntenek, hogy „a magad módján, bármibe is kerül” hordozzák saját keresztjüket Jézussal, szintén fényes napok várnak. „Jöjjetek Atyám áldottjai!” Az Úr fogja ezt mondani. Nagyon nehéz lesz másoknak elölről kezdeni Istentől. Végül, ahogy azt Fatimában már megjövendölték, Mária Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedni fog, új és jobb idő kezdődik a világ számára, mert végül Isten akarata, ami a Szeretet, visszatér, hogy az emberek szívében lakozzék. A medjugorjei Emmanuel nővér szerint minden lélek látni fogja azt, ahogy Isten látja, és sokak számára ez félelmetes lesz.

Mirjana „My Heart Will Triumph” [Szívem győzedelmeskedni fog] című könyvében ezt írja: „Itt az ideje, hogy elmondjam a világnak a történetemet.”

Ezek nagyon erőteljes és pontos szavak, különösen, ha figyelembe vesszük, azt mondta korábban, hogy ő pontosan tudja, mikor kezdenek kibontakozni a titkok.

Könyvében a „március 18-i” nap fontosságáról is beszél. Azt mondja: „Csak amikor a titkokban szereplő dolgok kezdenek bekövetkezni, akkor fogja a világ megérteni, hogy miért választotta a Szűzanya március 18-át. A dátum jelentősége egyértelmű lesz.”

Mit kell csinálnunk március 18-án? Három éve nagy figyelmet fordítottak Mirjana jelenésére március 18-án, mert az a fatimai jelenések 100 éves évfordulóján történt. Voltak spekulációk, hogy valami történelmi dolog fog bekövetkezni, mint egy nagy katonai konfliktus – talán Oroszország és az USA között.

Ma az emberek jelként, csapásként, a bekövetkező dolgok előhírnökeként beszélnek a koronavírusról.

Március 18-a ismét fenyegetően nagy, mint egy különleges dátum. Ez lesz-e az év, amikor elkezdjük megérteni, miért olyan fontos március 18-a?

Egy Mirjana és egy angolul beszélő zarándokcsoport közötti kérdezz-felelek során Medjugorjéban, és válaszul az egyik zarándok megjegyzésére, hogy akinek ugyanazon a napon van születésnapja, mint Mirjanának, a látnok így válaszolt:

„Nagyszerű emberek születtek március 18-án. De soha nem ünneplem aznap a születésnapom, mert ez a jelenés napja. És sokaknak téves véleménye van erről. Úgy érzik, hogy a Szűzanya március 18-án azért jön el hozzám, mert születésnapom van. Biztosan nem azért jön, mert soha nem mondta nekem, hogy boldog születésnapot. Amikor minden elkezdődik, akkor lesztek képesek megérteni, hogy miért március 18-a, miért a hónap második napja, miért szerda és péntek a böjt napja, akkor majd minden világos lesz.”

Új könyvében Mirjana mondott még néhány dolgot a Medjugorje-i titkokról:

Mirjana: „A hetedik titok nagyon nyugtalanít”

Mirjana ezután megkérdezte: „Lehetséges, hogy a titkok mérséklődjenek?”
Szűzanya: „Imádkozzatok”

Mirjana: „Nem sokat árulhatok el a titkokról, de ezt elmondhatom… Szűzanya a világ megváltoztatását tervezi. Nem azért jött, hogy bejelentse pusztulásunkat; azért jött, hogy megmentsen minket, és a Fiával együtt győzedelmeskedni fog a gonosz felett.

Ha Szűzanyánk megígérte, hogy legyőzi a gonoszt, akkor mitől kell félnünk? Mirjana

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. március 18.